Construim websiteuri
în 48 de ore

Website customizat, interactiv, cu panou de preluare comenzi și sistem de administrare al serviciilor oferite, totul în limba română.

Apasă aici pentru o propunere grafică gratuită!

Echipa noastră

Suntem o echipă determinată, care încearcă să aducă afacerile offline în fascinanta și fără limite lume a online-ului.
Biroul nostru este în UK, dar putem rezolva orice problemă venită din orice parte a lumii. Lucrăm pentru români din Italia, Spania, Franța, Austria, Elveția, Germania, SUA.
Știm să creem imagine pentru orice afacere, să o așezăm într-o grafică profesionistă, să o scriem impecabil și să o îmbrăcăm în cea mai bună tehnologie.daniel iancu

dani@webbmaker.com

Art Director pentru cele mai bune reviste de modă și feminine din România, timp de 15 ani. Are specializare certificată în HTML/CSS, limbajele Javascript, PHP, bazele de date MySQL sau framework-urile jQuery si Bootstrap. Daniel lucrează cu cele mai noi tehnologii web pentru a da viață și a aduce eficiență afacerii dumneavoastră.

leonard teacă

leo@webbmaker.com

Cu peste 20 de ani experiență în graphic design pentru reviste și coditiene, autor al conceptului și relansării celebrei reviste "Auto Motor și Sport" (corespondentul brandului internațional "Auto Motor und Sport" ), al cărei design rămâne neschimbat de mai bine de 10 ani. Atât viteza de lucru cât și acuratețea sa permit webbmaker.com să livreze la timp și impecabil, orice produs.

vlad muntean

vlad@webbmaker.com

Absolvent al cursului Contemporary Media Practice din cadrul Universității Westminster din Londra, Vlad se ocupă de partea vizuală a website-urilor. Cu un ochi format pentru detalii, înclină balanța echipei aducând un 'fine touch', îmbinând partea tehnică cu cea estetică. Cu experiență în fotografie și producție video, Vlad gestionează conținutul vizual ținând cont de ghidajul echipei tehnice.

+44 700 606 640 dani@webbmaker.com ȘTII GRAFICĂ, FOTOGRAFIE SAU SĂ SCRII COD? VREI SĂ NI TE ALĂTURI? TRIMITE-NE CV-UL TĂU!

În numai două zile puteți avea un astfel de website

PROPUNERE GRAFICĂ

GRATUITĂ

Beauty MagazineBeneficiați de panou de control dedicat pentru servicii și vânzărisistem integrat de administrare

monitorizare clienți online

management produse/servicii

Prețuri pachete graficeOfertele noastre acoperă toate variantele posibile: companii medii sau mari; prezentare sau afaceri on-line; zona de servicii sau de vânzări.
Pentru servicii online adiționale (logo, editare texte) sau design offline, vă rugăm click aici.


Website de prezentare

Website profesional cu informații despre afacerea dumneavoastră.

Design exclusiv

Optimizat pentru Google

Adaptat pentru toate device-urile


Prețuri pornind de la 299£

Servicii online

Website perfect pentru afacerile mici și mijlocii din domeniul serviciilor.

Editare/modificare produse

Control comenzi lansate de clienți

Management complet al serviciilor


Prețuri pornind de la 499£

comerț online

Website pentru vânzarea produselor și a plăților online.

Plăți online

Certificat SSL inclus

Blog inclus


Prețuri pornind de la 599£

Atenție! Propunerea grafică este COMPLET GRATUITĂ, refuzul/modificarea ei nu implică niciun cost din partea dumneavoastră!

Despre noi


Cum lucrăm

Echipa

Legal